• Авторско право
  Всички снимки, публикувани в сайта са моя собственост и са обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права (ЗАПСП).
  Използването им без мое изрично писмено съгласие е забранено!
  Информацията и рецептите се предоставят като безплатна услуга и потребителите могат да ги използват само и единствено за лично осведомяване. Всички търговски марки, цитирани в сайта принадлежат на техните собственици.

  Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът – www.evatoneva.com, в случай, че публикацията е в Интернет - цитатът да бъде придружен с хипер-връзка (link).

  Използването на информация от сайта при всички останали случаи - за захранване на бази данни, публикуване, размножаване, всяка форма на комерсиално използване, както и репродуциране, записване или препредаване на трети лица в пълна, частична или преработена форма без знанието и съгласието ми е забранено и съставлява административно нарушение по чл.97 от ЗАПСП, както и престъпление по смисъла на чл.172а и сл. от Наказателния кодекс и ще бъде преследвано по предвидения от закона ред с всички произтичащи правни последици. Незаконосъобразното използване ще бъде и предмет на претенция за обезщетение по реда на чл.94 и сл. от ЗАПСП.

  При желание да ползвате част от съдържанието на настоящия уеб сайт, може да се обърнете за информация относно условията на адрес Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

  All photos on this website are copyrighted material and all rights are reserved.